Direct contact

Bel ons Wij zijn telefonisch bereikbaar op +31 (0)20 520 7050

Mensen

Kroes Advocaten Immigration Lawyers is een jong en dynamisch advocatenkantoor dat zich volledig richt op arbeidsmigratie. Dit zijn onze mensen.

Jelle Kroes

mr Jelle Kroes, partner

Jelle Kroes is gespecialiseerd in arbeidsmigratie, buitenlandse sporters, en handhaving.

Lees verder
Sander Groen

mr drs Sander Groen, partner

Sander Groen is gespecialiseerd in arbeidsmigratie en Europees migratierecht. Sander is eveneens een specialist op het gebied van de bestuurlijke boete die in het kader van de handhaving van de Wet arbeid vreemdelingen (Wav) door de Arbeidsinspectie is opgelegd.

Lees verder
Sheryl Goldberg

mr drs Sheryl Goldberg, senior immigration consultant

Sheryl is geboren en getogen in New York City. Zij heeft haar Bachelor of Arts behaald aan New York University in 1982. In hetzelfde jaar is zij naar Nederland verhuisd. Zij spreekt en schrijft vloeiend Nederlands.  

Lees verder
Sarah Lindeboom

mr Sarah Lindeboom, advocaat

Sarah Lindeboom heeft meer dan 12 jaar ervaring in het migratierecht. Sarah is specialist op het gebied van arbeidsmigratie, Nederlanderschap, Wav-boete-procedures en gecompliceerde gezinsmigratie.

Lees verder
Pieter Krop

mr dr Pieter Krop, advocaat

Pieter Krop is gespecialiseerd in handhaving en Europees arbeidsmigratierecht. Pieter procedeert veelvuldig tegen het ministerie van Sociale Zaken, dat Wav-boetes heeft opgelegd aan ondernemingen.

Lees verder
Inge Eggen-te Pas

mr Inge Eggen-te Pas, advocaat

Inge Eggen-te Pas is gespecialiseerd in het Europees- en Nederlands migratierecht. Inge heeft specifieke deskundigheid op het gebied van arbeidsmigratie, gecompliceerde gezinsmigratie, visa voor kort verblijf, Nederlanderschap en Wav- boete procedures.

Lees verder
Charlotte de Heer

mr Charlotte de Heer, advocaat

Charlotte de Heer is gespecialiseerd in arbeidsmigratie en gezinsmigratie. Zij heeft ruime ervaring met het begeleiden van multinationals als ook start-ups en particuliere klanten.

Lees verder
Irene van der Fluit

mr Irene van der Fluit, immigration consultant

Irene staat met veel plezier zowel bedrijven als particulieren bij. Zij probeert samen met de cliënt bij ieder immigratievraagstuk tot een praktische oplossing te komen. Het doel is het verkrijgen van het visum en de verblijfsvergunning.

Lees verder
Jenny Ytsma

mr Jenny Ytsma, advocaat

Jenny Ytsma is gespecialiseerd in personen- en familierecht en BOPZ. Daarnaast behandelt zij zaken op het gebied van sociale zekerheid en bestuursrecht.

Lees verder