Een oplossing vinden voor elk immigratievraagstuk, dat is onze doelstelling. Bedrijf of particulier, wij laten ons graag door u uitdagen.

Direct contact

Bel ons Wij zijn telefonisch bereikbaar op +31 (0)20 520 7050

Nederlandse expat: soepeler beleid

27 februari 2017 Een Nederlandse expat die terugkeert naar Nederland met gezinsleden die een MVV en/of verblijfsvergunning nodig hebben, loopt vaak tegen de inkomenseis aan.

Deze Nederlandse expat moet namelijk aantonen dat hij op het moment dat hij de aanvraag MVV en verblijfsvergunning voor zijn gezinsleden indient, hij een dienstverband heeft met een in Nederland gevestigde werkgever voor de duur van één jaar. Dat is vaak een struikelblok bij Nederlandse expats. De staatssecretaris heeft dit eindelijk onderkend. Hij heeft laten weten in zijn brief van 23 februari 2016 aan de Tweede Kamer dat de IND in deze situaties maatwerk moet leveren en rekening moet houden met de individuele omstandigheden.

TK 2016-2017, 32175, nr. 63

Nieuws en events

MVV visa and Corona

23 maart 2020 Under normal circumstances an MVV visa has to be requested and collected within 90 days of the date on the IND’s approval letter. Due to...

Nederlandse expat: soepeler beleid

27 februari 2017 Een Nederlandse expat die terugkeert naar Nederland met gezinsleden die een MVV en/of verblijfsvergunning nodig hebben, loopt vaak tegen de...

Nieuws en events