Direct contact

Bel ons Wij zijn telefonisch bereikbaar op +31 (0)20 520 7050

mr Charlotte de Heer, advocaat

Charlotte de Heer is gespecialiseerd in arbeidsmigratie en gezinsmigratie. Zij heeft ruime ervaring met het begeleiden van multinationals als ook start-ups en particuliere klanten.

Charlotte de Heer

Zij begon haar loopbaan bij de Immigratie- en Naturalisatiedienst als beslisser op het gebied van arbeidsgerelateerde verblijfsdoelen en gezinsmigratie. Daarna heeft zij bij Kroes Advocaten gewerkt als paralegal waar zij diverse multinationals begeleidde bij het aanvragen van verblijfsvergunning voor kennismigranten en de advisering hieromtrent. Vervolgens heeft zij als Consultant bij EY gewerkt waar zij veelvuldig adviseerde over de kennismigrantenregeling en de ICT-regeling. Daarnaast is zij betrokken geweest bij de advisering van het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid met betrekking tot de totstandkoming van de nieuwe Regeling Internationaal Handelsverkeer.

Charlotte de Heer studeerde Nederlands recht, specialisatie strafrecht, aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Tijdens haar studie werkte zij part-time bij advocatenkantoor Katz, en tevens bij enkele non profit organisaties waaronder de Rechtswinkel Rotterdam en het Meldpunt Vreemdelingendetentie. 

Publicaties:

 Regeling Internationaal Handelsverkeer, in Vakblad GOW, juni 2017

 

Onze mensen

Jelle Kroes

Jelle Kroes

Jelle Kroes is gespecialiseerd in arbeidsmigratie, buitenlandse sporters, en...

Sander Groen

Sander Groen

Sander Groen is gespecialiseerd in arbeidsmigratie en Europees migratierecht. Sander...

Sheryl Goldberg

Sheryl Goldberg

Sheryl is geboren en getogen in New York City. Zij heeft haar Bachelor of Arts...

Alle mensen