Direct contact

Bel ons Wij zijn telefonisch bereikbaar op +31 (0)20 520 7050

mr Irene van der Fluit, immigration consultant

Irene staat met veel plezier zowel bedrijven als particulieren bij. Zij probeert samen met de cliënt bij ieder immigratievraagstuk tot een praktische oplossing te komen. Het doel is het verkrijgen van het visum en de verblijfsvergunning.

Irene van der Fluit

Haar cliënten zijn allemaal erg te spreken over haar betrokkenheid bij de zaak en haar snelle en heldere communicatie. Zij leidt hen stap voor stap door de procedure en onderhoudt het contact met de Immigratie- en Naturalisatiedienst, Nederlandse ambassades en consulaten en het UWV Werkbedrijf.

Irene heeft ruime ervaring met de begeleiding van werkgevers en hun expats bij het aanvragen van vergunningen op grond van de kennismigrantenregeling, de EU Blue Card en Intra Corporate Transferee Richtlijn. Daarnaast heeft zij zich gespecialiseerd op het gebied van gezinshereniging in al haar verschillende verschijningsvormen: van de ‘standaard’ verblijf bij partner procedure, tot de gecompliceerde aanvragen op basis van het Europees recht en verblijf bij Nederlands kind.

Sinds 2011 werkt Irene bij Kroes Advocaten. Tijdens haar studie Privaatrecht aan de Universiteit van Amsterdam was zij werkzaam als secretariaatsmedewerker. De veelzijdigheid van het migratierecht en het internationale aspect sprak haar aan. Dat vormde voor haar de aanleiding om als vrijwilliger aan de slag te gaan bij de Stichting Rechtswinkel Migranten. Daar gaf zij cliënten advies op het gebied van vreemdelingenrecht, arbeidsrecht en huurrecht. Tevens heeft zij les gegeven aan middelbare scholieren over het strafrecht en heeft zij een student-stage gelopen bij een middelgroot advocatenkantoor.

Irene maakt deel uit van de Ledenraad van Amnesty International Nederland voor de regio Flevoland/Noord Holland/Utrecht. Zij maakt zich sterk tegen mensenrechtenschending wereldwijd.

Naast haar studie Rechtsgeleerdheid heeft Irene haar Bachelor aan de School voor Journalistiek behaald. 

T: +31 (0)20 520 7060
M: +31 (0)6 12692069
 

Onze mensen

Jelle Kroes

Jelle Kroes

Jelle Kroes is gespecialiseerd in arbeidsmigratie, buitenlandse sporters, en...

Sander Groen

Sander Groen

Sander Groen is gespecialiseerd in arbeidsmigratie en Europees migratierecht. Sander...

Sheryl Goldberg

Sheryl Goldberg

Sheryl is geboren en getogen in New York City. Zij heeft haar Bachelor of Arts...

Alle mensen