Direct contact

Bel ons Wij zijn telefonisch bereikbaar op +31 (0)20 520 7050

mr drs Justine Fransen van de Putte, senior immigration consultant

Justine heeft jarenlange ervaring op het gebied van het migratierecht. Ze heeft vele jaren als immigratiespecialist gewerkt op de vestiging in Nederland van een groot internationaal opererend bedrijf. Daarna is ze als senior immigration consultant begonnen bij Kroes Advocaten.

Justine Fransen van de Putte

Justine is gespecialiseerd in arbeidsmigratie en het EU-immigratierecht. Ze staat met veel plezier bedrijven, hun werknemers en gezinsleden bij in de verschillende immigratieprocedures. Daarbij adviseert ze deze ondernemingen en de werknemers welke immigratieprocedure, gelet op alle wensen en belangen, de meest geschikte is. Ook particuliere cliënten zijn bij haar in goede handen met al hun immigratierechtelijke vragen en uitdagingen.

Cliënten waarderen haar goede communicatie, en haar duidelijke, en ‘to the point’ advies.

Justine heeft Taal en Literatuur aan de Universiteit van Bologna (Italië) gestudeerd. Tijdens deze studie heeft ze een half jaar in Frankrijk gestudeerd. In Nederland heeft Justine vervolgens nog een Bachelor en Master in Europees recht en Europese studies behaald aan de Universiteit van Utrecht en Amsterdam.

Ze heeft een traineeship gedaan bij het Europees Parlement bij het Directoraat Generaal Intern Beleid in Brussel. Tijdens haar studie heeft ze een stage gelopen bij de Nederlandse permanente vertegenwoordiging in Brussel. Ze is dan ook goed vertrouwd met de procedures bij de Europese Commissie.

Justine spreekt naast Nederlands, vloeiend Engels, Italiaans en Frans. Die veeltaligheid heeft ze opgedaan door haar studie en langdurig verblijf in Italië en werk in Brussel.

T: +31(0)205207050
M: +31(0)618907958
E: vandePutte@kroesadvocaten.nl

Onze mensen

Jelle Kroes

Jelle Kroes

Jelle Kroes is gespecialiseerd in arbeidsmigratie, buitenlandse sporters, en...

Sander Groen

Sander Groen

Sander Groen is gespecialiseerd in arbeidsmigratie en Europees migratierecht. Sander...

Pieter Krop

Pieter Krop

Pieter Krop is gespecialiseerd in handhaving en Europees arbeidsmigratierecht. Pieter...

Alle mensen