Direct contact

Bel ons Wij zijn telefonisch bereikbaar op +31 (0)20 520 7050

mr Marieke van der Aar, immigration consultant

Marieke van der Aar heeft jarenlange ervaring in het Nederlands, Europees en Australisch migratierecht. Marieke studeerde Nederlands/internationaal recht aan de Universiteit van Utrecht.

Marieke van der Aar

Tijdens haar studie heeft ze een aantal jaar bij juridische afdeling van Stichting Vluchtelingenwerk gewerkt. Haar loopbaan is begonnen bij de Vreemdelingenkamer van de rechtbank Rotterdam en later Amsterdam, waar ze reguliere migratiezaken, asiel en bewaringszaken behandelde. In 2011 is Marieke beëdigd als advocaat.

De afgelopen jaren woonde ze in Melbourne, waar ze zich heeft gespecialiseerd in het Australisch migratierecht. Ze behandelde voornamelijk skilled migrant, employer sponsored en family migration zaken.  Marieke is geregistreerd migratie consulent in Australië. Vanwege haar achtergrond en haar ervaring, begrijpt zij de impact van emigreren als geen ander. Marieke is breed inzetbaar binnen het migratierecht en heeft ervaring met procedures over gezinshereniging en EU-toetsing. Ook staat ze bedrijven en zelfstandig ondernemers bij.

T: +31 (0)20 520 7054
M: +31 (0)6 819 77 433
 

Onze mensen

Jelle Kroes

Jelle Kroes

Jelle Kroes is gespecialiseerd in arbeidsmigratie, buitenlandse sporters, en...

Sander Groen

Sander Groen

Sander Groen is gespecialiseerd in arbeidsmigratie en Europees migratierecht. Sander...

Sheryl Goldberg

Sheryl Goldberg

Sheryl is geboren en getogen in New York City. Zij heeft haar Bachelor of Arts...

Alle mensen