Direct contact

Bel ons Wij zijn telefonisch bereikbaar op +31 (0)20 520 7050

mr Sarah Omar, advocaat

Sarah Omar studeerde Nederlands recht, specialisatie staats –en bestuursrecht, aan de Universiteit  van Amsterdam. Tijdens haar studie heeft zij zich gespecialiseerd in het migratierecht. Zij heeft haar masterscriptie geschreven over verblijfsvergunningen van kennismigranten.

Sarah Omar

In dit onderzoek stond de vraag centraal in hoeverre het juridisch toelaatbaar is om verblijfsvergunningen met terugwerkende kracht in te trekken en in hoeverre in het toe te passen afwegingskader de gevolgen daarvan voor gezinsleden dienen te worden meegewogen.

Tijdens haar studie heeft Sarah als paralegal werkervaring opgedaan bij Advocatenkantoor Imamkhan dat zich heeft gespecialiseerd in het vreemdelingenrecht, (internationaal) strafrecht en bestuursrecht. Zij was gelijktijdig paralegal bij Stichting PrisonLaw, waar zij Nederlanders in buitenlandse detentie voorzag van juridische bijstand. Tijdens haar master heeft zij twee maanden stage gelopen bij Everaert Advocaten Immigration Lawyers.

Sarah heeft zich jaren ingezet voor de rechten en belangen van mensen die geschonden (dreigen te) worden. Zo heeft zij veel tijd besteed aan vrijwilligerswerk bij Amnesty International. Zij is onder andere voorzitter geweest van de Movies that Matter commissie. Voorts heeft Sarah vrijwillig gewerkt met mensen in achterstandsposities in het buitenland.

Sarah heeft een jaar in Amerika gestudeerd en spreekt naast Nederlands ook vloeiend Engels.

T: +31 (0)20 520 7050
M: +31 (0)6 2378 4865

E: omar@kroesadvocaten.nl

Onze mensen

Jelle Kroes

Jelle Kroes

Jelle Kroes is gespecialiseerd in arbeidsmigratie, buitenlandse sporters, en...

Sander Groen

Sander Groen

Sander Groen is gespecialiseerd in arbeidsmigratie en Europees migratierecht. Sander...

Pieter Krop

Pieter Krop

Pieter Krop is gespecialiseerd in handhaving en Europees arbeidsmigratierecht. Pieter...

Alle mensen