Wij staan elk jaar in de top 3 van de beste advocatenkantoren op het gebied van klanttevredenheid.

Wij staan elk jaar in de top 3 van de beste advocatenkantoren op het gebied van klanttevredenheid.

Natalia Robledo
Juridisch medewerker
Natalia Robledo, juridisch medewerker

Natalia vervult de functie van juridisch medewerker bij Kroes Advocaten Immigration Lawyers. Sinds september 2023 doet zij dit werk met veel plezier en inzet. Zij ondersteunt de advocaten bij hun werkzaamheden op het gebied van alle soorten visa, verblijfs- en werkvergunningen en bij juridische procedures.

Natalia is bachelor student. Zij studeert Law in Society aan de Vrije Universiteit Amsterdam. Die vormt haar tot een veelzijdig jurist die, zowel thuis is in het recht, als de sociale wetenschappen. Haar interesse ligt onder andere bij het migratierecht. Zo heeft zij gewerkt als rechtswinkelier bij de stichting Rechtswinkel Migranten en als junior wetenschappelijk onderzoeker bij het onderzoek “Migrants in the Frontlinie” van prof. mr. Tesseltje de Lange.

In de tussentijd heeft zij ook bij de Ombudsman Metropool Amsterdam gewerkt, waarbij zij burgers te woord stond en onderzocht of burgers de tweedelijns klachtbehandeling naar behoren hadden doorlopen, en of die procedure wel correct was uitgevoerd door de gemeente. Daarnaast is zij ook betrokken bij campagnes omtrent ongedocumenteerde migranten in Nederland.

Natalia spreekt naast Nederlands en Engels ook vloeiend Spaans.