Kroes Advocaten Immigration Lawyers is een nichekantoor gespecialiseerd in Nederlands en Europees immigratierecht.

Direct contact

Bel ons Wij zijn telefonisch bereikbaar op +31 (0)20 520 7050

Testimonials

Be in Good Company!

Kroes Advocaten heeft door de jaren heen zeer veel bedrijven en particulieren bijgestaan. Onze cliënten waarderen: onze uitstekende en cliëntgerichte dienstverlening, ons snelle antwoorden en heldere communicatie, de puntige, kernachtige en duidelijke juridische analyses en onze scherpe tarieven.

Lees hieronder enkele testimonials en succesverhalen. Neem het niet alleen van ons aan, lees wat onze cliënten over ons zeggen!

Klik hier voor testimonials van bedrijven.

"We hebben contact opgenomen met Kroes Advocaten om kunstenaars uit India en Sri Lanka naar Nederland te brengen. Dit moest gebeuren binnen de Nederlandse wet en richtlijnen. Het ging om een uniek bouwproject, namelijk het "Bouwen van een Hindoe tempel zoals dit in het Hindoe Ahaman (voorschrift) staat". Dit kunstwerk is uniek. Er waren 15 kunstenaars en 6 kunstschilders nodig voor alle werkzaamheden in de tempel. De heer Kroes en mevrouw Sarah Lindeboom hebben ons geholpern om de benodigde ter werkstelling vergunning en verblijfsvergunning aan te vragen. De samenwerking en de communicatie zijn erg goed verlopen. We zijn erg tevreden over de diensten die ze hebben verleend. Ze stonden altijd klaar om al onze vragen te beantwoorden. We werken nu nog steeds samen om een nieuwe "Kurukkal" (priester) uit India te halen." De heer G. Manoraahavan, Voorzitter, Vereniging Sri Varatharaja Selvavinayagar — Werkvergunningen