Wij staan elk jaar in de top 3 van de beste advocatenkantoren op het gebied van klanttevredenheid.

Wij staan elk jaar in de top 3 van de beste advocatenkantoren op het gebied van klanttevredenheid.

Corona: weer verlenging reisbeperking tot 1 juli 2020

De Europese Commissie heeft de lidstaten opgeroepen de reisbeperkingen voor niet-essentiële reizen naar het ‘Europese Unie + gebied’ te verlengen tot 1 juli 2020. Het ‘Europese Unie + gebied’ betreft alle Schengen lidstaten en Bulgarije. Kroatië, Cyprus en Roemenië, en IJsland, Liechtenstein, Noorwegen en Zwitserland.

Nederland heeft dit opgevolgd en de reisbeperkingen verlengd tot 1 juli 2020.

Deze reisbeperkingen gelden voor onderdanen van onderdanen van landen buiten de EU, de Schengen staten en het Verenigd Koninkrijk.

Na 1 juli 2020 zullen er waarschijnlijk versoepelingen optreden. De Europese Commissie heeft hiervoor aanbevelingen gedaan.

Zo zullen kennismigranten van buiten de Europese Unie onder de groep essentiële reizigers vallen. Hierbij dient dan wel aannemelijk te worden gemaakt dat het werk van de kennismigrant noodzakelijk is, en dat het werk niet kan worden uitgesteld of vanuit het buitenland kan worden gedaan.

Ook zullen de reisbeperkingen vanaf 1 juli 2020 worden opgeheven voor burgers van Albanië, Bosnië en Herzegovina, Kosovo Montenegro, Noord-Macedonië en Servië.