Wij staan elk jaar in de top 3 van de beste advocatenkantoren op het gebied van klanttevredenheid.

Wij staan elk jaar in de top 3 van de beste advocatenkantoren op het gebied van klanttevredenheid.

mr drs Justine Fransen van de Putte
Senior immigration consultant
mr Justine Fransen van de Putte, senior immigration consultant

Justine heeft jarenlange ervaring op het gebied van het migratierecht. Ze heeft vele jaren als immigratiespecialist gewerkt op de vestiging in Nederland van een groot internationaal opererend bedrijf. Daarna is ze als senior immigration consultant begonnen bij Kroes Advocaten.

Justine is gespecialiseerd in arbeidsmigratie en het EU-immigratierecht. Ze staat met veel plezier bedrijven, hun werknemers en gezinsleden bij in de verschillende immigratieprocedures. Daarbij adviseert ze deze ondernemingen en de werknemers welke immigratieprocedure, gelet op alle wensen en belangen, de meest geschikte is. Ook particuliere cliënten zijn bij haar in goede handen met al hun immigratierechtelijke vragen en uitdagingen.

Cliënten waarderen haar goede communicatie, en haar duidelijke, en ‘to the point’ advies.

Justine heeft Taal en Literatuur aan de Universiteit van Bologna (Italië) gestudeerd. Tijdens deze studie heeft ze een half jaar in Frankrijk gestudeerd. In Nederland heeft Justine vervolgens nog een Bachelor en Master in Europees recht en Europese studies behaald aan de Universiteit van Utrecht en Amsterdam.

Ze heeft een traineeship gedaan bij het Europees Parlement bij het Directoraat Generaal Intern Beleid in Brussel. Tijdens haar studie heeft ze een stage gelopen bij de Nederlandse permanente vertegenwoordiging in Brussel. Ze is dan ook goed vertrouwd met de procedures bij de Europese Commissie.

Justine spreekt naast Nederlands, vloeiend Engels, Italiaans en Frans. Die veeltaligheid heeft ze opgedaan door haar studie en langdurig verblijf in Italië en werk in Brussel.