Wij staan elk jaar in de top 3 van de beste advocatenkantoren op het gebied van klanttevredenheid.

Wij staan elk jaar in de top 3 van de beste advocatenkantoren op het gebied van klanttevredenheid.

mr Victoria Leong
Immigration Consultant
Victoria Leong, immigration consultant

Victoria Leong is sinds augustus 2022 werkzaam bij Kroes Advocaten als Junior Immigration Consultant. Hiervoor heeft zij ruim 3 jaar als juridisch medewerker gewerkt bij een advocatenkantoor gespecialiseerd in het reguliere vreemdelingenrecht. Hierdoor heeft zij al veel ervaring binnen dit rechtsgebied. Victoria heeft cliënten begeleid op het gebied van gezinsmigratie, werkvergunningen, kennismigranten en zelfstandigen. Ook heeft zij ervaring met bezwaar- en beroepsprocedures.

Victoria heeft bijzondere interesse in gezinsherenigingskwesties. Met veel plezier en succes heeft  Victoria aanvragen begeleid en ingediend: van standaard aanvragen gezinsherenigingsaanvragen tot complexe aanvragen op grond van het EU-recht en zogenoemde Chavez-aanvragen.

Ook heeft zij cliënten bijgestaan bij zaken omtrent het nationaliteitsrecht en behandelde zij met regelmaat bezwaarzaken met betrekking tot afwijzingen van MVV-aanvragen, aanvragen voor een verblijfsvergunning en visa voor kort verblijf.

Victoria heeft de Master Rechtsgeleerdheid (specialisatie ‘International Migration and Refugee Law’) afgerond aan de Vrije Universiteit Amsterdam.

Victoria spreekt naast Nederlands en Engels ook Wenzhounees.