Wij staan elk jaar in de top 3 van de beste advocatenkantoren op het gebied van klanttevredenheid.

Wij staan elk jaar in de top 3 van de beste advocatenkantoren op het gebied van klanttevredenheid.

mr Dilara Karasahin
Advocaat
mr Dilara Karasahin, Advocaat

Dilara Karasahin assisteert met veel enthousiasme zowel bedrijven als particulieren bij het  aanvragen van visa en verblijfsvergunningen. Haar positieve houding en pragmatische, cliëntgerichte werkwijze wordt door haar cliënten erg gewaardeerd.

Dilara heeft enkele jaren gewerkt als jurist immigratie- en nationaliteitsrecht bij een juristenkantoor in Den Haag gespecialiseerd in het reguliere vreemdelingenrecht. Hierdoor heeft zij al veel kennis en ervaring heeft binnen dit rechtsgebied.

Dilara heeft haar cliënten steeds met veel succes bijgestaan bij aanvragen van verblijfsvergunningen, zoals de kennismigrantenvergunning, de EU Blauwe Kaart, Intra Corporate Transferee of arbeid als zelfstandige. Daarbij assisteert zij ook werkgevers met het aanvragen van de status van IND erkend referent.  Ook heeft zij veel expertise in het gezinsmigratierecht en de Associatieovereenkomst EU-Turkije.

Dilara heeft ook bijzondere interesse in nationaliteitsrecht en adviseert haar cliënten met veel plezier over vragen inzake het herkrijgen van Nederlanderschap of dubbele nationaliteit.  Complexe juridische vraagstukken kunnen bij elke zaak aan de orde komen. In dergelijke gevallen neemt Dilara de tijd om haar cliënten te informeren over de mogelijkheden en is zij realistisch en pragmatisch in haar adviezen.

Tijdens haar studie Europees recht aan de Universiteit van Maastricht, heeft Dilara stage gelopen bij het Ministerie van Buitenlandse Zaken, Afdeling Europees recht. Daar heeft zij kunnen werken aan rechtszaken die door de Nederlandse overheid voor het Europees Hof van Justitie in Luxemburg werden bepleit.

Dilara spreekt naast Nederlands en Engels ook vloeiend Turks. Haar cliënten kunnen ook altijd bij haar terecht met vragen de Associatieovereenkomst EU-Turkije.