Kroes Advocaten Immigration Lawyers is een nichekantoor gespecialiseerd in Nederlands en Europees immigratierecht.

Direct contact

Bel ons Wij zijn telefonisch bereikbaar op +31 (0)20 520 7050

Hoger beroep Wav-boete

Tegen de uitspraak van de rechtbank staat eventueel nog hoger beroep open bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Hoger beroep kan worden ingesteld door degene die een boete heeft gekregen, maar ook door het Ministerie van SZW.

De specialisten van Kroes Advocaten kunnen u zowel bijstaan bij het instellen van hoger beroep als bij het verweren tegen een hoger beroep van het Ministerie van SZW.

Hoger beroep ministerie van SZW

Als het Ministerie in hoger beroep gaat kunt u, binnen een bepaalde termijn, alsnog besluiten om een incidenteel of zelfs een voorwaardelijk incidenteel hoger beroep in te stellen. Dit betekent dat u alsnog in hoger beroep kunt gaan, omdat het Ministerie van SZW ook in hoger beroep is gegaan.

Meer informatie over dit onderwerp?
Pieter Krop is de specialist op het gebied van Wav-boete.

Nieuws en events

Inspectie werkgevers met kennismigranten

28 november 2018 In 2017 heeft de Inspectie SZW gericht inspecties uitgevoerd bij werkgevers met kennismigranten in dienst. Doel was om na te gaan of er misbruik...

Pieter Krop wint belangrijke Wav-boete zaak: beleid SZW onevenredig

3 oktober 2018 Op 3 oktober 2018 heeft de Afdeling bestuursrechtspraak uitspraak gedaan in een zaak van Pieter Krop, advocaat bij Kroes Advocaten. Onderwerp van...

Nieuws en events