Een oplossing vinden voor elk immigratievraagstuk, dat is onze doelstelling. Bedrijf of particulier, wij laten ons graag door u uitdagen.

Direct contact

Bel ons Wij zijn telefonisch bereikbaar op +31 (0)20 520 7050

Immigratie en verblijfsvergunning voor particulieren

Kroes Advocaten behandelt zaken van bedrijven en particulieren. Door de jarenlange expertise van onze advocaten op het gebied van het immigratierecht, weten we de valkuilen te vermijden en kunnen we onze particuliere cliënten optimaal adviseren over de mogelijkheid tot voortgezet verblijf in Nederland.

Immigratie en verblijfsvergunning

Voor al uw vraagstukken omtrent immigratie en verblijfsvergunning kunt u bij ons terecht. Wij hebben jarenlange ervaring met bijvoorbeeld MVV-aanvragen, Wij hebben een
uitstekende relatie
met de IND.
visa-aanvragen en gezinshereniging. Bovendien hebben wij een uitstekende relatie met de IND, waardoor de kans op succes groot is.

  • Een deel van onze cliënten bestaat uit nieuwkomers en hun directe naasten of familie. Denk hierbij aan particulieren die hun partner uit het buitenland willen laten komen.
  • Daarnaast staan we veel cliënten bij die hun verblijfsvergunning in Nederland willen verlengen. Bijvoorbeeld na afstuderen, bij verlies van werk, of bij verbroken gezinsrelaties.
  • Ook staan we particulieren bij die willen naturaliseren en Nederlander willen worden, met alle complicaties die daarbij kunnen komen.

Door zekerstelling van verblijf in Nederland kunt u zich weer richten op uw toekomst in Nederland.

Advies nodig?

Wij adviseren u graag over de hier genoemde onderwerpen. Lees testimonials van andere particuliere cliënten of neem contact met ons op.

Direct contact