Een oplossing vinden voor elk immigratievraagstuk, dat is onze doelstelling. Bedrijf of particulier, wij laten ons graag door u uitdagen.

Direct contact

Bel ons Wij zijn telefonisch bereikbaar op +31 (0)20 520 7050

Bedrijven

Op het gebied van corporate immigration hebben onze advocaten een lange staat van dienst. Kroes Advocaten Immigration Lawyers is gesprekspartner van nationale en lokale overheidsinstanties op het gebied van arbeidsmigratie.

Onze advocaten publiceren daarnaast veelvuldig op dit gebied in diverse vakbladen. Kroes Advocaten is al vele jaren een gewaardeerd en actief partner van IN Amsterdam, voorheen bekend als Expatcenter Amsterdam. 

Met onze cliënten bouwen wij een langdurige relatie op. Daarbij worden de procedures zo afgestemd op de wensen van onze cliënt dat aanvragen door ons op de meest snelle en Onze advocaten hebben
een lange staat van dienst.
efficiënte manier kunnen worden ingediend. De werkgever en de vreemdeling worden door ons op de hoogte gehouden van elke belangrijke stap in de procedure.

Voor overplaatsingen binnen concernverband, of tewerkstelling van vreemdeling die niet standaard zijn, plaatsen we de aanvraag binnen minder bekende (internationale) regelgeving. Voor elk immigratievraagstuk bedenken we een oplossing.