Direct contact

Bel ons Wij zijn telefonisch bereikbaar op +31 (0)20 520 7050

Mensen

Kroes Advocaten Immigration Lawyers is een jong en dynamisch advocatenkantoor dat zich volledig richt op arbeidsmigratie. Dit zijn onze mensen.

Jelle Kroes

mr Jelle Kroes, partner

Jelle Kroes is gespecialiseerd in arbeidsmigratie, buitenlandse sporters, en handhaving.

Sander Groen

mr drs Sander Groen, partner

Sander Groen is gespecialiseerd in arbeidsmigratie en Europees migratierecht. Sander is eveneens een specialist op het gebied van de bestuurlijke boete die in het kader van de handhaving van de Wet arbeid vreemdelingen (Wav) door de Arbeidsinspectie is opgelegd.

Pieter Krop

mr dr Pieter Krop, partner

Pieter Krop is gespecialiseerd in handhaving en Europees arbeidsmigratierecht. Pieter procedeert veelvuldig tegen het ministerie van Sociale Zaken, dat Wav-boetes heeft opgelegd aan ondernemingen.

Sheryl Goldberg

mr drs Sheryl Goldberg, senior immigration consultant / Head of USA desk

Sheryl is geboren en getogen in New York City. Zij heeft haar Bachelor of Arts behaald aan New York University in 1982. In hetzelfde jaar is zij naar Nederland verhuisd. Zij spreekt en schrijft vloeiend Nederlands.  

Inge Eggen-te Pas

mr Inge Eggen-te Pas, advocaat

Inge Eggen-te Pas is gespecialiseerd in het Europees- en Nederlands migratierecht. Inge heeft specifieke deskundigheid op het gebied van arbeidsmigratie, gecompliceerde gezinsmigratie, visa voor kort verblijf, Nederlanderschap en Wav- boete procedures.

Sarah Omar

mr Sarah Omar, advocaat

Sarah Omar studeerde Nederlands recht, specialisatie staats –en bestuursrecht, aan de Universiteit  van Amsterdam. Tijdens haar studie heeft zij zich gespecialiseerd in het migratierecht. Zij heeft haar masterscriptie geschreven over verblijfsvergunningen van kennismigranten.

Hans van Oort

mr Hans van Oort, advocaat

Hans is anderhalf jaar docent Europees Recht bij het Europa Instituut van de Universiteit Leiden geweest, voordat hij als advocaat is begonnen bij Kroes Advocaten.

Tomo Yoshida

Tomo Yoshida, Head of Japan desk

Japanese below. Tomo is a Japanese national business consultant living in the Netherlands more than twenty years.

Lesley  Wang

Lesley Wang, Head of China desk

Chinese below. Lesley Wang has studied Business Laws at Erasmus University, after receiving her master degree she has immediately started the career at a large international company which has close connections with P.R. China.

Pelin  Kadilar

Pelin Kadilar, Head of Turkey desk

Turkish below. Pelin has a solid business experience both in Turkey and in the Netherlands.  

Jenny Ytsma

mr Jenny Ytsma, advocaat

Jenny Ytsma is gespecialiseerd in personen- en familierecht en BOPZ. Daarnaast behandelt zij zaken op het gebied van sociale zekerheid en bestuursrecht.