Direct contact

Bel ons Wij zijn telefonisch bereikbaar op +31 (0)20 520 7050

Mensen

Kroes Advocaten Immigration Lawyers is een jong en dynamisch advocatenkantoor dat zich volledig richt op arbeidsmigratie. Dit zijn onze mensen.

Jelle Kroes

mr Jelle Kroes, partner

Jelle Kroes is gespecialiseerd in arbeidsmigratie, buitenlandse sporters, en handhaving.

Sander Groen

mr drs Sander Groen, partner

Sander Groen is gespecialiseerd in arbeidsmigratie en Europees migratierecht. Sander is eveneens een specialist op het gebied van de bestuurlijke boete die in het kader van de handhaving van de Wet arbeid vreemdelingen (Wav) door de Arbeidsinspectie is opgelegd.

Pieter Krop

mr dr Pieter Krop, partner

Pieter Krop is gespecialiseerd in handhaving en Europees arbeidsmigratierecht. Pieter procedeert veelvuldig tegen het ministerie van Sociale Zaken, dat Wav-boetes heeft opgelegd aan ondernemingen.

Sheryl Goldberg

mr drs Sheryl Goldberg, senior immigration consultant / Head of USA desk

Sheryl is geboren en getogen in New York City. Zij heeft haar Bachelor of Arts behaald aan New York University in 1982. In hetzelfde jaar is zij naar Nederland verhuisd. Zij spreekt en schrijft vloeiend Nederlands.  

Inge Eggen-te Pas

mr Inge Eggen-te Pas, advocaat

Inge Eggen-te Pas is gespecialiseerd in het Europees- en Nederlands migratierecht. Inge heeft specifieke deskundigheid op het gebied van arbeidsmigratie, gecompliceerde gezinsmigratie, visa voor kort verblijf, Nederlanderschap en Wav- boete procedures.

Sarah Omar

mr Sarah Omar, advocaat

Sarah is sinds 2019 werkzaam bij Kroes Advocaten. Zij houdt zich bezig met het Europese- en Nederlands migratierecht in brede zin, met een focus op arbeidsmigratie en gezinshereniging.

Hans van Oort

mr Hans van Oort, advocaat

Hans is anderhalf jaar docent Europees Recht bij het Europa Instituut van de Universiteit Leiden geweest, voordat hij als advocaat is begonnen bij Kroes Advocaten.

Irene van der Fluit

mr Irene van der Fluit, Advocaat

Irene staat met veel plezier zowel bedrijven als particulieren bij. Zij probeert samen met de cliënt bij ieder immigratievraagstuk tot een praktische oplossing te komen. Het doel is het verkrijgen van het visum en de verblijfsvergunning.

Justine Fransen van de Putte

mr drs Justine Fransen van de Putte, senior immigration consultant

Justine heeft jarenlange ervaring op het gebied van het migratierecht. Ze heeft vele jaren als immigratiespecialist gewerkt op de vestiging in Nederland van een groot internationaal opererend bedrijf. Daarna is ze als senior immigration consultant begonnen bij Kroes Advocaten.

Tomo Yoshida

Tomo Yoshida, Head of Japan desk

Japanese below. Tomo is a Japanese national business consultant living in the Netherlands more than twenty years.

Lesley  Wang

Lesley Wang, Head of China desk

Chinese below. Lesley Wang has studied Business Laws at Erasmus University, after receiving her master degree she has immediately started the career at a large international company which has close connections with P.R. China.

Pelin  Kadilar

Pelin Kadilar, Head of Turkey desk

Turkish below. Pelin has a solid business experience both in Turkey and in the Netherlands.