Wij zijn in 2021 én 2020 het beste advocatenkantoor van Nederland op het gebied van klanttevredenheid.

Wij zijn in 2021 én 2020 het beste advocatenkantoor van Nederland op het gebied van klanttevredenheid.

mr Edward van Kempen
Advocaat
mr Edward van Kempen, advocaat

Edward heeft 15 jaar ervaring in het Nederlands en Europese migratierecht. Hij beheerst alle aspecten van het immigratierecht: arbeidsmigratie, gezinshereniging, en naturalisatie tot Nederlander.

Voor zijn komst naar Kroes Advocaten heeft Edward gewerkt bij Pellicaan Advocaten. Daar heeft hij de migratiepraktijk vormgegeven. Daarvoor was hij werkzaam als advocaat bij Prakken d’Oliveira Human Rights Lawyers. Hij is zijn carrière begonnen gerechtssecretaris bij de vreemdelingenkamer van Rechtbank Amsterdam. Deze ervaring is zeer waardevol bij het bepleiten van zaken bij de rechtbank. Hij weet hoe een zaak om de best mogelijke manier naar voren kan worden gebracht.

Op het vlak van arbeidsmigratie is hij gespecialiseerd in kennismigranten, overplaatsing van werknemers in concernverband, vrij verkeer van diensten en personen binnen de Europese Unie, en Wet arbeid vreemdelingen procedures.

Edward is lid van de Werkgroep Rechtsbijstand in Vreemdelingenzaken (WRV) en de Specialisten Vereniging Migratierecht Advocaten (SVMA).